Χριστουγεννιάτικο Bazzar

12 Δεκεμβρίου 2021 - 15:00

Address

7ο Δημοτικό Αρτέμιδας   View map

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ευχόμαστε να είναι πολύ διαφορετικά από πέρσι. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, το σχολείο μας ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους σε μία αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση!

Τα παιδιά μας θα ξανανιώσουν πάλι τη Χριστουγεννιάτικη ζεστασιά στο χώρο του σχολείου και εμείς μπορούμε να περιηγηθούμε μαζί τους στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες μικρών και μεγάλων και βοηθήστε τον σύλλογό μας να συνεχίσει την προσφορά του και το έργο του!

Οι τάξεις Α’, Β’, Γ’, Δ’ δημοτικού θα κατασκευάσουν με την βοήθεια της Κας των Εικαστικών την οποία εκ μέρους του Συλλόγου θα συνδράμει η Χριστίνα Καραμπίνη με την ιδιότητα της ως νηπιαγωγός, ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα διακοσμήσουν το σπίτι μας, από τα χέρια των μικρών μας μάγων.

Τα παιδιά των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων θα κατασκευάσουν με δική τους πρωτοβουλία κάποια κατασκευή, και θα πρέπει να παραδοθεί στο δάσκαλο μέχρι και μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση. Ένα Χριστουγεννιάτικο στολίδι για το δέντρο, ένα διακοσμητικό βάζο, ένας πίνακας ζωγραφικής σε τελαρωμένο καμβά ή ακόμη και κάτι που μας περισσεύει στο σπίτι….!

Το κόστος των προιόντων θα κυμαίνεται από 1€ έως 4€, αναλόγως την πολυπλοκότητα κατασκευής τους. Τα έσοδα θα διατεθούν στα ταμεία του Συλλόγου με σκοπό να εξοπλιστούν οι σχολικές αίθουσες με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Ελάτε να θαυμάσετε τις δημιουργίες των παιδιών μας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ